2011. május 18., szerda

előszoba kétszer

nekünk nem igazán előszobánk van, inkább egy hosszú, de nem elég széles folyosónk, ahonnan jobbra 2, balra 3 ajtó nyílik, de legalább az átalakítás során kb 1 m-rel rövidebb lett, de így is elég hosszú, kb 6mx1,2m. ez pont elég hosszú ahhoz, hogy igazi folyosó hatást keltsen, de még véletlenül sem elég széles ahhoz, hogy jól szekrényezhető legyen. valahányszor elkezdek rajta gondolkodni, mindig bosszant, mert pazarolja a nm-eket, pedig a lakás alapterülete elég nagy ahhoz, hogy elférjen még egy fél szoba, ami nagyonis hiányzik, és ebből a területből máris 4 nm oda mehetne...
ezen kívül van egy belépőnk a lépcső előtt is, ami már a miénk.
nagy a dilemma, hogy leköltöztessem-e oda teljes egészében az előszobát, és akkor ott vennénk le a cipőt, kabátot...vagy se. talán ha a nagy átalakításba fogunk, akkor kerül majd rá sor...
jelenleg 3 db 35 cm mély pax szekrényváz nyeli el a kabátokat, és a cipőket, de valahogy minden a szekrényen kívül kerül, az összes fogantyú és a kiegészítő akasztók is mindig tele vannak, szóval egyáltalán nem rendezett... pedig csak a szezonális1-2 kabát/fő van elől! nem is értem, egy minimalista lakásban ez hogy tud működni!
(komolyan, ha egyszer nagyobb átalakításba fogunk, a belépő mellett külön, becsukható ajtajú zárt gardróbot csinálunk!)
ezen kívül kb 2 hete végre sok-sok hét várakozás után lett végre egy ilyen előszoba tükrünk:D


a két kiscsajszinak olyannyira bejön, hogy folyton kisebb-nagyobb tenyérnyomokat találok rajta, szinte esélyem sincs arra, hogy tisztán tartsam.
ikeás, de vaterán vettem használtan, olcsóbban, házhoz szállítással :D
már a méreténél fogva is nehézséget okozott volna, uis a maga 190 cm-ével a mi autónkkal nem tudtuk volna elszállítani.
arra gondoltam, hogy esetleg a vonalait lágyítandó, valamilyen fekete bársonyrózsával feldobom:)
visszakanyarodva az eredeti elképzeléshez... ha leköltöztetnénk az előszobát, fent lehetne egy elegánsabb fogadótér szép konzolasztallal, lentre pedig 2 verzióm van-vagy polcos-kosaras verzió, de mostanában nézegetem a régi konyhakredenceket is. sajna lent sem bővelkedünk térben, és a babakocsi, meg a gyerekek motorja/rollere/futóbringa is ott kap helyet. a mi biciklijeink amolyan loftos stílusban fel vannak csörlőzve a lépcső fölé:)
 csodaszép konzolasztal, nem?

 férfias konzolasztal, bár itt nappaliban helyezték el:)

 fekete-fehér, megint:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha véleményt írsz a bejegyzéseimhez:)